Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από κιρσούς

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις φλέβες αράχνης στο σπίτι; Υπάρχει πρήξιμο στα πόδια και τα πόδια; Αυτές οι βαθιές μπλε φλέβες σε ενοχλούν; Βιώνετε καύση ή σφύζει στο πόδι; Έχετε τις φλέβες στα πόδια σας στριμμένα; Στη συνέχεια, μπορεί να πάσχετε από κιρσούς. Εάν έχετε προβλήματα με κιρσούς, η άσκηση, η χρήση κάλτσες συμπίεσης, το περπάτημα πολύ, η ανύψωση των ποδιών και το ξίδι μηλίτης μήλου μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε προσωρινά το πρόβλημα των κιρσών σας.

Είναι πραγματικά μεγάλο πρόβλημα

Οι κιρσώδεις φλέβες αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και πιθανώς ενοχλούν το άτομο, δίνοντάς τους την ειρήνη του μυαλού. Παρουσιάζονται ως πόνος μετά από παρατεταμένη συνεδρίαση ή στάση, βαρύτητα και φαγούρα στα πόδια και πρήξιμο των κάτω άκρων.

Η αιτία πίσω από τις κιρσοί είναι ελαττωματικές βαλβίδες που είναι υπεύθυνες για την αντιστροφή της ροής του αίματος στις φλέβες. Οι μακράς διαρκείας φλέβες τείνουν να στρίβουν καθώς επεκτείνονται και διευρύνονται. Εδώ είναι μερικές φυσικές θεραπείες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Κάλτσες συμπίεσης: κάλτσες συμπίεσης η πίεση στα πόδια μπορεί να βοηθήσει τους μυς και τα νεύρα να μετακινήσουν το αίμα ευκολότερα προς την καρδιά. Αυτές είναι κάλτσες συμπίεσης με μέγιστη πίεση στους αστραγάλους και μειώνουν προοδευτικά την ένταση όταν μετακινείτε το πόδι προς τα πάνω.

Δεν πρέπει να φοριούνται τη νύχτα όταν τα πόδια σας είναι τοποθετημένα σε δύο μαξιλάρια. Φορούν αμέσως όταν ο ασθενής ξυπνήσει. Μετά από αυτό το άτομο μπορεί να κάνει τα πάντα για να εργαστεί στο σπίτι, να κάνει μια βόλτα και ακόμη και να πάει στο γυμναστήριο, αλλά δεν πρέπει να αφαιρέσετε τις κάλτσες σας. Αφαιρέστε τα ενώ κολυμπάτε και στη συνέχεια τα εφαρμόστε ξανά. Φορέστε τους όλη την ημέρα και κλείνουν μόνο όταν πηγαίνετε στο κρεβάτι τη νύχτα.

Τι πρέπει να κάνετε

Ύψος ποδιού τα πόδια πρέπει να διατηρούνται ανυψωμένα για να συμβάλλουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, κυρίως εάν θα καθίσετε πολύ στη δουλειά. Αυτό είναι ένα απλό και απαραίτητο μέρος της θεραπείας σας. Εξαλείφετε μόνο τη βαρύτητα που βοηθά στη διαστολή των φλεβών σας.

Αναφερόμαστε στην αύξηση των ποδιών σας τη νύχτα χωρίς κάλτσες. Η κινητικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι εξαιρετική, αλλά αποφύγετε την παρατεταμένη στάση σε ένα μέρος.

Κάθε φορά που πρέπει να σταθείτε για λίγο, συνεχίστε να μετακινείτε τα πόδια σας. Καθίστε σε μια καρέκλα, βλέποντας τηλεόραση ή μιλώντας στους επισκέπτες στο σπίτι, προσπαθήστε να σηκώσετε τα πόδια σας σε ένα σκαμνί. Ο στόχος είναι να εξαλειφθεί, όσο το δυνατόν περισσότερο, η δύναμη έλξης της βαρύτητας.

Η σύγχρονη ιατρική έχει ένα ευρύ οπλοστάσιο θεραπευτικών παραγόντων και μεθόδων χειρουργικής θεραπείας των κιρσών. Αυτό που ο γιατρός θα χρησιμοποιήσει σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από το πόσο έντονα είναι το πρόβλημα.

Εάν τα αγγεία κινούνται προς τα έξω, σχηματίζοντας ένα λόφο στην επιφάνεια του δέρματος, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε τα “ελαττωματικά” τμήματα των φλεβών. Και όταν είναι ελάχιστα ορατό ως ιστός αράχνης ενός δικτύου αγγείων, μπορεί να είναι δυνατή η αντιμετώπιση συντηρητικών μεθόδων.

Πώς να ανακουφίσει κιρσούς χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Τα δισκία και οι αλοιφές δεν αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα στην επίλυση αυτού του προβλήματος, αλλά εκτελούν βοηθητική λειτουργία σε συνδυασμό με μέτρα όπως η φυτο – και φυσιοθεραπεία, η θεραπευτική γυμναστική, η σωστή διατροφή για εργασία και ξεκούραση. Αλλά είναι απαραίτητες για την προφύλαξη και για σύνθετες μορφές της πορείας της νόσου.

Τα πιο δημοφιλή με τις κιρσοί είναι τα φλεβοτονικά, σχεδιασμένα για την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων και την ομαλοποίηση της ροής του αίματος:

Η θεραπεία με φάρμακα για κιρσούς απαιτεί μακροχρόνια χρήση, καθώς η γρήγορη απαλλαγή από κιρσούς με τη βοήθεια δισκίων και αλοιφών δεν λειτουργεί. Ωστόσο, πρέπει να το κάνετε σε μια σύντομη πορεία για να αποφύγετε τον εθισμό. Οι κιρσοί αντιστάθηκαν χειρουργικά την εποχή του Ιπποκράτη. Αλλά σήμερα η απάντηση στο ερώτημα είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από κιρσούς χωρίς χειρουργική επέμβαση, είναι σίγουρα θετική εάν εναλλάσσετε ή συνδυάζετε φλεβοτροφικά φάρμακα με αίμα:

Πολλά από τα παραπάνω κεφάλαια μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή στο φαρμακείο, αλλά δεν πρέπει να κλείσετε ραντεβού για τον εαυτό σας. Μετά από όλα, πολλά φάρμακα από κιρσούς έχουν πολύπλοκο αποτέλεσμα. Και για μερικούς, επιπλέον, ο φλεβολόγος-γιατρός θα συνταγογραφήσει ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο που ονομάζεται δεκλοφενάκη ή ινδομεθακίνη.

Πώς να ανακουφίσει κιρσούς στο σπίτι; Επιλέγοντας μια αποδεκτή και αποτελεσματική πορεία θεραπείας, είναι απαραίτητο να ερευνήσετε την φλεβική κατάσταση, επειδή μπορείτε να απαλλαγείτε από κιρσούς στο σπίτι όταν η ασθένεια δεν ξεκινά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παράλληλα με τα φάρμακα, οι διαδικασίες στο σπίτι για αποδεδειγμένες λαϊκές συνταγές με ένα συγκρότημα θεραπευτικής γυμναστικής καθιστούν αδύνατο να ξεχάσουμε για πάντα την ασθένεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *