Τύπος τυριού

Επί του παρόντος, η σφαίρα παράγει σχετικά με 4 χιλιάδες. είδη τυριών στην Πολωνία, σχεδόν το 90. Ανατρέξτε στη γρήγορη σύσταση προς τα είδη των τυριών και να ανακαλύψετε τι είναι διαφορετικό, π. χ., μπλε Ροκφόρ από .

cheese

ΡΟΚΦΌΡ, του γάλλου βασιλιά των μπλε τυριών, φρέσκο πρόβειο γάλα, σκληρό, κάπως εύθρυπτο, μαλακό, με ραβδώσεις zielonkawoniebieskimi μεγάλες διανομής, pomarańczowożółtą κρούστα, πικάντικο, με μια προτίμηση πρόβειο γάλα. Μπορεί να μην είναι γκρίζες ζώνες και είναι επίσης σοβαρή.

ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΌΛΑ

ιταλικά, φόρμα, μαλακό, κρεμώδες εμφάνιση. Έχει μαλακή κόκκινη φλούδα και επίσης η σάρκα του είναι μπεζ εξοπλισμένα με niebieskozielonymi φλέβες, μέτρια γεύση, λιγότερο αλμυρό από άλλα μπλε τυριά. Το παλιό καταρρέει, πικάντικο, με μεγάλες προσφορές από τη φόρμα.

ιταλικά, φόρμα, μαλακό, κρεμώδες εμφάνιση. Έχει μαλακή κόκκινη φλούδα και επίσης η σάρκα του είναι μπεζ εξοπλισμένα με niebieskozielonymi φλέβες, μέτρια γεύση, λιγότερο αλμυρό από άλλα μπλε τυριά. Το παλιό καταρρέει, πικάντικο, με μεγάλες προσφορές από τη φόρμα.

ΣΤΊΛΤΟΝ

αγγλικά, προστατεύονται από το όνομα καθώς και την κατασκευή προσέγγιση, δίσκο, καθώς και λιγότερο αλμυρό από Ροκφόρ. Έχει μια σκιά από καφέ-κίτρινο jasnokremowego siateczką με μπλε φλέβες, που εμφανίζονται σαν μάρμαρο, παλιά και ζαρωμένο ciemnozłotą ενθουσιασμό, μια υπόδειξη του αχλαδιού και πικάντικο προτίμηση.

ΔΑΝΙΚΉ ΜΠΛΕ– που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα με βάση το βούτυρο, τη σκιά του γάλακτος, με ομοιόμορφα κατανεμημένες niebieskozielonymi φλέβες.

Cenarth

BRIE είναι μια γαλλική μαλακό-έχουν ωριμάσει, το αγελαδινό γάλα, έχει μια προσαρμόσιμη μαλακό πολτό (μέσα από το παξιμάδι με την ομοιομορφία της σπίτι τυρί, καθώς και πιο ανοικτό χρώμα), ένα ζευγάρι των μικρών ανοιγμάτων, καθώς και ρωγμές, ελαφρώς τσαλακωμένο περιτύλιγμα με ένα άγγιγμα από την άσπρη φόρμα, απαλή γεύση καθώς και το άρωμα των μανιταριών.

ΚΑΜΑΜΠΈΡ

γαλλικά, ωρίμανση, φόρμα, που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Έχει μια ομαλή πολτό, χωρίς πλέγμα, στο κέντρο του πιο σκληρή (ανάγκες rozpływać στο στόμα), μανιτάρια προτίμηση πιο έντονη από ό, brie. πολωνικά τυριά με τη φόρμα και το ωίδιο: brie, Camembert, καθώς και hetmański, λίγο υποβαθμισμένα υψηλή ποιότητα της γαλλικής γλώσσας.

GOUDA είναι ένα ολλανδικό κίτρινο, από αγελαδινό γάλα, σε χαμηλή σωλήνα, με ένα στερεό καυστική οσμή, προτίμηση και ισχυρότερη σάρκα με μια χούφτα κενά.

EMMENTAL. ένα Ελβετικό τυρί από αγελαδινό γάλα, έχει ένα στρογγυλό ή μακρόστενο τεράστιες τρύπες που η διάσταση κεράσια, ευχάριστο, ευχάριστη, καρυδιού προτίμησης και, επίσης, το άρωμα, η πούλπα είναι προσαρμόσιμο, μικρό.

αγγλικά, δίσκος, πολύ ώριμο, που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα, χωρίς πλέγμα, έχει ξινή προτίμηση. Πολωνικά ανάλογο της πιο πικάντικο και επίσης kwaśniejszy.

cheese

EDAM, ολλανδικά, δύσκολο, που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα, που παράγεται σε γύρους. Έχει ευέλικτο σάρκα με ρουτίνα μάτια η διάσταση ενός μπιζελιού, ευχάριστη γεύση, ξινή (φρέσκο τυρί), ελαφρώς πικάντικο (ώριμα).

Τυρί ΜΟΤΣΑΡΈΛΑ είδος pasta (το πακέτο θερμαίνεται και τεντώνεται, μέχρι που καταλήγει να είναι προσαρμόσιμο) bawolic γάλα ή το αγελαδινό γάλα, το είδος της μια σφαίρα ή σφαίρες που είναι αποθηκευμένα στον ορό, έχει μια ήπια προτίμησης και, επίσης, τη γεύση των νέων τυρί.

Άκαμπτη: Ελβετικό τυρί

Για αυτό τα μέλη της οικογένειας δύσκολο, podpuszczkowych μπορούμε να εξακολουθούν να συνδέονται.μ.στα: Γραβιέρα, τσένταρ, και επίσης Royal. Κάθε ένα από αυτά τα τυριά έχουν το καλύτερο ποσοστό του ασβεστίου όσο και του φωσφόρου, η οποία μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα αυτό το πρώτο, πολύ αλάτι και επίσης σημαντικές ποσότητες βιταμινών και επίσης Β12.

Ακούστε: Γκούντα

Σε αυτή την κατηγορία το λεγόμενο κίτρινα τυριά που θα βρείτε περ. 4,000 επιλογές, που αποτελείται από 90 που παράγεται στην Πολωνία. Τα πιο εμφανή είναι: edamski, σαλάμι, tylżycki, θάλασσα – zamojski ή Ποδλασκι. Είναι επιπλέον θα ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα του ασβεστίου, της βιταμίνης Μια, καθώς και το αλάτι. Συνήθως Στριμωγμένοι σε μειώνει ταινία είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το σπίτι και να θέσει διασημότητα σε ένα δοχείο (ιδανικά κεραμικό με ξύλινη κάλυψη).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *